Ago28

Exposició de fotografies antigues a l' església de Romeria

El Centre d'Estudis Mierencs ha fet una selecció de fotografies antigues del poble i de la seva gent. Així mateix, ha fet una crida a tothom que tingui fotografies antigues relacionades amb Mieres perquè les porti a l'Ajuntament on se'n faran còpies. L'objectiu és crear un fons gràfic sobre la història i gent de Mieres entre tots i totes.

Mar25

XERRADA: DONEM VEU A LA MEMÒRIA

El passat dissabte 25 de març, a les 17:30 al Centre Cívic, l'Helena Saavedra i Mitjans (doctora en història) ens va explicar què és la memòria oral, quina és la importància de recuperar-la, com es pot conservar, quines tècniques es fan servir, i quina ha estat la seva experiència personal i professional en aquest àmbit.

Abr13

PRESENTACIÓ PROJECTE "CÀNTUT: CANÇONS I MÚSIQUES DELS AVIS"

cantutAquest dissabte 13 de maig a les 17:00 al Centre Cívic de Mieres tindrà lloc la presentació del projecte “Cantut: cançons i músiques dels avis”. L’acte comptarà amb la presència de l’Albert Massip, músic i impulsor del projecte, que ens explicarà en què consisteix. També gaudirem de l’acompanyament i actuació amb l’acordió de Marc August Muntanya (Pere de les Cabres), que ens musicarà algunes de les cançons que s’han recollit o que la gent vulgui cantar.

Dic03

El sistema de telegrafia òptica utilitzat a mitjans del segle XIX (xerrada i sortida matinal)

cartell telegrafia c3b2pticaDissabte 3 de desembre i diumenge 4 de desembre tindrà lloc la xerrada: El sistema de telegrafia òptica utilitzat a mitjans del segle XIX, a càrrec de Carles Puncernau (Centre d'Estudis Comarcals de Banyoles).
 
Organitzat pels Amics de la Serra de Finestres i Mieres i el Centre d'estudis mierencs.
<<  1 2 [3

La seu del CEM

Carrer del Curreró, núm 5 - 17830 Mieres (La Garrotxa, Girona)

l'Agenda del CEM

Consulta l'agenda de xerrades i activitats del CEM

- En preparació -

Recursos per a investigadors

Presentem una seguit de recursos per a investigadors

Consultar